Tag: Bakteri

Rreziku serioz nga bakteri në gojë

Bakteri i cili jeton në gojë mund të shkaktojë sëmundje serioze dhe madje edhe të vrasë nëse hyn në sistemin e qarkullimit të gjakut, paralajmëron një studim i ri. Hulumtuesit për herë të …