Tag: bakterijet e kqija

Limoni mbytë bakteret e këqija

Përpos ushtrimeve, me rëndësi të madhe është edhe hidratimi i organizmit – nga jashtë dhe brenda Njerëzit që bëjnë një stil pasiv të jetës, pa aktivitet fizik, brenda vitit preken rreth …