Tag: Bali

Ishujt me te bukur ne bote

Gjithnjë bukuria është relative. Sidomos për ata që udhëtojnë dhe që shohin vende të reja të ndryshme. Në një renditje më të fundit, BBC ka renditur ishujt që cilësohen si më të bukurit në …