Tag: balsam hidratant

Flokë i thate

Lyerjet e flokeve dhe permanenti jane “armiket” e para. Aleatet, trajtime dhe hidratim. Jane te ashper, elektrizohen dhe kane maja te dyfishta. Keto, bejne qe floket te jene jo …