Tag: Banane

Nje banane ne dite, me pak vizita mjekut

Bananet jane burim i shkelqyeshem i vitaminave B, ato u ofrojne mbrojtje nervave dhe kane efekt qetesues per organizmin e njeriut. Ankthi po ashtu mund te trajtohet me kete peme, sepse …

Bananet shërojnë AIDS-in

Ekspertët besojnë se bananet mund të jenë një ilaç i fortë që do të na mbrojë nga virusi HIV. Në testet laboratorike ishte treguar se përbërësi i bananeve ‘banlec’, është efikas sa dy ilaçe …