Tag: banjo e ngrohte

Nje banjo e ngrohte

Me te ftohtin qe kemi perpara dhe me ngjyren gri te dimrit, gjeja e duhur per te “kuruar” semundjen e dimrit eshte nje banjo e ngrohte. Por kjo mund te behet edhe me shume se …