Tag: barku

Çfarë e bën atë të çmendet?

Disa meshkuj çmenden pas gjoksit të femrave, disa pas kaviljeve. Por ka edhe nga ata që e konsiderojnë barkun tundues… Zbulo atëherë si dhe me kë të përdorësh armët e tua të joshjes. Nëse …

Dhimbjen e barkut të bebit

Edhe pse nuk ka një përcaktim mjeksor, dhimbja e barkut besohet se shkaktohet nga ajri që grumbullohet në stomak ose bark. Një teori tjetër gjerësisht e besueshme është se shkaktohet nga një …

Streptokoku fëmijët më të rrezikuar

Streptokoku është shkaktari kryesor i sëmundjes së bajameve, skarlatinës, etheve reumatizmale, por dhe ndërlikimeve më serioze si sëmundje të veshkave, zemrës, etj. Streptokoku është një …