Tag: barkut

Si të evitoni dhimbjet mujore

Si mund të qetësoheni nga to? Shumë ekspert mendojnë që simptomat e dismenoresë janë shkak i shprehive kequshqyese dhe problemeve emocionale të përballueshme. Pjesa më e madhe e grave në …