Tag: barnat

Barnat gjatë shtatzënisë

Nganjëherë gjatë shtatzënisë ndihesh se ke nevojë të marrësh ndonjë bar kundër dhimbjeve. Por  këto barnat e zakonshme kundër dhimbjeve, si Paracetoamol, Ibobrufen dhe Aspirin, a janë të …