Tag: bikarbonatit

Sekretet e bikarbonatit

Jemi shume te pa vedijshem se neper  shtepi tona  kemi shume produktet  te mira dhe nuk e dime. Kemi pare se bashku perberje te ndryshme te cilat mund te behen ne shtepi nga vetne. Sot do …