Tag: biliare primitive

Bilirubina totale e Rritur

Ikteri Skleral shfaqet atehere kur niveli total i bilirubines kalon 3 mg per deciliter (51 mikromol/l). Shpeshhere vihet re nga te tjeret dhe jo nga pacienti. Mund te jete pasoje e rritje …