Tag: Biologjia Riprodhuese

Kontraceptivë me ultratinguj

Një dozë me ultratinguj në testikuj mund të pengojë prodhimin e spermës. Këtë e tregon një studim i publikuar në revistën ‘Biologjia Riprodhuese dhe Endokrinologjia’. Studimi i bazuar tek …