Tag: Bioritmi

Bioritmi i keq, fajtor për mbipeshën!

Supozohet se gjumi i mirë heq kilogramët shtesë dhe, sipas ekspertëve francezë, probleme kanë ata që bioritmin e kanë të keq. Bioritmi ndërlidhet me ciklet natyrore të dritës që sipas disa …