Tag: Birra

Të mirat e birres

Hulumtimet shkencore kanë treguar se birra është e pasur me materie të vlefshme që kanë veprim të mirë për organizmin, por me kusht që të mos teprohet. Birra përmban të gjitha mineralet dhe …