Tag: Bizelja

Bizelja zvogëlon efektin e stresit

Dikur bizelja konsiderohej si ushqim i të varfërve, ndërsa sot luan rolin kryesor në shumë restorante ekskluzive.Bizelja përmban shumë proteina dhe stimulon ndërtimin e masës së …