Tag: BlackBerry Curve 9350/9360/9370

Telefonat që nuk duhet t’i blini

Teknologjia e telefonave të zgjuar ecën me shpejtësinë e erës. Në një kohë kur në treg kanë dalë iPhone 4S dhe pritet që së shpejti të dalë edhe Samsung Galaxy Nexus dhe Motorola RAZR është …