Home » Posts tagged with "bllokimi i hundëve"

Ushqimet që parandalojnë bllokimin e hundëve

Ndonjëherë zgjohemi nga gjumi natën me ankesën që nuk mbushemi me frymë. Kjo ndodh për shkak të bllokimit të hundëve dhe nervozohemi më shumë nëse nuk na zhbllokohen menjëherë. Hundët e bllokuara mund të na shqetësojnë gjatë të gjithë dimrit. Veçanërisht tek fëmijët ne përdorim pikat për zhbllokimin e hundëve.  Read More →
© 2017 Keshilla.NET · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress