Tag: Blu Nokta

Protezë kundër gërhitjes

Rregulli i aparaturave të tilla zakonisht kërkon disa vizita tek ortopedi i dhëmbëve. “Blu Nokta” është një protezë e cila gjatë gjumit e shtyn nofullën përpara, me çka pengohet gërhitja dhe …