Tag: boronic

Boronica për astmën

Ekstrakti i boronicës mund të ulë proceset e ndezjes në rrugët e frymëmarrjes dhe me këtë të shpëtojë sa më shumë persona të sëmurë nga astma, bën të ditur një hulumtim i ri nga Zelanda e …