Tag: Boronica

8-të ushqimet për formë gjatë vjeshtës

Karafili kundër dhimbjes se dhëmbëve Duke qenë se përmban 60-90% eugenol, një substance anti-inflamatore, antibakteriale dhe kundër dhimbjeve, karafili është kamioni i produkteve për të …

Boronica zvogëlon qelizat yndyrore të trupit

Njerëzit e trashë duhet të fillojnë të përdorin boronicat, pasi ato zvogëlojnë numrin e qelizave yndyrore të trupit deri në tre të katërtat, thonë shkencëtarët. Hulumtuesit kanë gjetur se …

Dobitë e boronicës

Katekini (Catechin), bashkëdyzimi që gjendet në boronica aktivizon gjenin për djegie të yndyrave në qeliza të yndyrave në bark për të ndihmuar në humbjen e indit yndyror në zonën e …

Boronica dhe rëndësia e saj

Boronica ndihmon për: përmirësim të parit, pastrim të arterieve, forcim të enëve të gjakut, shtim të kujtesës, ndalim të infeksioneve të traktit urinar, parandalim dhe shërim te …

Të mirat e Boronices

Lista e gjate e te mirave shendetsore te lidhura me boronicen eshte bere e njohur ne publike po aq sa ka qen me vite e njohur tek komunitetet shendetsore dhe ato hulumtuese dhe tek …