Tag: Borziloku dhe rozmarina

Shtatë ushqimet verore

Edhe pse kajsitë piqen në pjesën e hershme të verës, jo rrallë herë sortat e hershme janë në dispozicion që në pranverën e hershme. Kjo kushërirë e pjeshkës, nuk përmban shumë lëng, ndërsa …