Tag: borziloku

Të gjitha përfitimet e borzilokut

Në mjekësinë popullore ai përdoret kundër kollës, sëmundjeve të veshkave, dhimbjes së kokës dhe depresionit, ndërsa çaji nga gjethet përdoret kundër ftohjeve dhe inflamacionit të timpanit të …