Tag: Bristolit

Frutat dhe perimet na bëjnë seksi

Ushqimi me fruta dhe perime mund të ndihmojë që të dukemi jo vetëm më të shëndetshëm, por edhe mjaft seksi, pasi ngjyra e lëkurës është një shenjë dalluese e shëndetit që mund të tërheqë …