Tag: Brokoli

Brokoli parandalon infeksionet

Përdorimi i brokolit po shtohet gjithnjë e më tepër në tryezat tona. Përdorimi i shpeshtë i tij ndikon për mirë, sepse është shumë i ushqyeshëm dhe se përgatitja e tij është shumë e lehtë. …

Brokoli zgjatë jetën

Përpos brokolit, të dobishme janë edhe lakra, lulelakra, lakra jeshile dhe lakërishta. Shkencëtarët shpesh ngjajnë me prindërit e mërzitshëm, me tërë ato këshilla rreth të ushqyerit e …