Tag: bronkitit dhe infeksioneve virale

Infeksionet virale

Me ardhjen e stinës së dimrit shtohet rreziku për të kaluar probleme shëndetësore me aparatin e rrugëve të frymëmarrjes. Kjo periudhe është problematike sidomos të prekurit nga bronkiti …