Tag: Brusha për hije

Disa brusha për grim të përsosur

Brusha për pudër të lëngët Pjesa e rrafshët e kësaj brushe e mban pudrën e lëngët dhe ua mundëson përdorimin e lehtë dhe të barabartë. Vendoseni pudrën me lëvizje të gjera horizontale, të …