Tag: buka dhe vlerat ushqyese

Buka dhe vlerat e saja ushqyese

Drithërat Njeriu ka filluar të kultivoj drithërat më heret se 12000 vite më parë. Gjurmimet arkeologjike tregojnë se në Europ fillimet e kultivimit të drithërave datojnë rreth 6000 vite më …