Tag: Buke gruri

Buke gruri apo buke thekre?

Gruri dhe thekra jane drithra te cilat perdoren per pjekje sepse ato permbajne gluten ,nje proteine qe shkakton fryrjen e bukes. Kokrrat e tyre perbehen nga 3 pjese nga krundet,endosperma e …