Tag: Burrat

Përse tradhëtojnë meshkujt?

Psikologjikisht meshkujt e kanë më të thjeshtë të justifikojnë veten e tyre para konceptit të tradhtisë. Meshkujt nuk ofrojnë seks, zakonisht ata kërkojnë marrëdhënie seksuale, ndërkohë që …

A i njohim mirë burrat?

Meshkujt dhe femrat janë instinktivisht ‘të programuar’ për t’u diferencuar drejt roleve gjinore, të cilat janë pothuajse të lindura. Megjithëse shumica e psikologëve dhe sociologëve do të …

Guri në veshka

Guri në veshka është një masë e fortë që ndodh kur përbërësit e kalciumit ose kimikate të tjera në urinë formojnë kristale që ngjiten së bashku. Këto kristale rriten dhe formojnë gurë, …