Tag: Buzëkuqi

Buzëkuqi i shndritshëm

Shmangni aplikimin e këtyre ngjyrave, nëse i keni buzët të plasaritura ose ato luspohen, sepse vendosja e buzëkuqit në buzë të thata dhe të pamjekuara mund të jetë një katastrofë. Jo vetëm …

Skadimit i produkteve kozmetike

Vetëm një në katër femra bën kujdes për afatin e sugjeruar të skadimit të produkteve kozmetike dhe të grimit, ka treguar një studim i agjencisë për hulumtimin e tregut ‘Mintel International …