Tag: Buzët e zbehta

Grimi rozë është në modë

Kombinimi i nuancës rozë delikate dhe të ngjyrave të errëta të ngopura, është njëri ndër trendët kryesorë të grimit këtë vjeshtë, gjë që është preferuar nga shtëpia e modës „Chanel“ …