Tag: buzet

Si te lyeni buzet?

Gjeja me e keqe qe mund te beni eshte mundoheni te zmadhoni buzet me konture fallso, jane vertet shume artificiale dhe jashte mode. Per buzet zgjidhni nje buzekuqe me tone te gjalla ose te …