Tag: buzkuqi

Buzëkuqi trendi

Në fakt buzëkuqi trendi është gjithmonë, por janë disa periudha ku mund të vëresh që aplikohet më shumë. Pikërisht kjo është periudha ku kemi një aplikim shumë të madh nga të gjitha …

Buzëkuqi i shndritshëm

Ky lloj i buzëkuqit deri më tani është përdorur nga shumë yje dhe modele të ndryshme me famë botërore. Buzëkuqit neon, nuk janë ngjyra të lehta për t’u mbajtur, ua tërheqin shumë vëmendjen …