Tag: çaj

Pijet e nxehta për ditë të ftohta

Për një mbrëmje dimri dhe për një çift, ajo natë do të mbetet e paharruar, andaj gjatë bisedës suaj ju propozojmë pije jashtëzakonisht të shijshme dhe të ngrohta. Është mjaft lehtë të …

Çajat janë pije të shëndetshme

Më së miri është që çaji të pihet pa asnjë shtesë, por nëse nuk ju pihet i tillë, atëherë mund t’i shtoni limon dhe mjaltë, por vetëm kur çaji të jetë ftohur. Mjalti dhe limoni humbin vetitë …