Tag: Çaji hibiskus

Çaji hibiskus

Shume studime kane vërtetuar se çaji nga hibiskusi e ule shtypjen e gjakut dhe nivelin e larte te kolesterolit. Prandaj edhe zvogëlon rrezikun nga paraqitja e sëmundjeve te zemrës. Çaji …