Tag: Çaji i bardhë

Çaji i bardhë

Sipas legjendës kineze, para afro 5000 vjetësh, perandori Shen Nung ka udhëtuar nëpër vend. Uji ka qenë i keq dhe i papërshtatshëm për pije, prandaj ka urdhëruar që të vlohet. Papritmas era …