Tag: Çaji mëllage

Çaji i mëllagës

Ekziston mëllaga e bardhe dhe e zeze. Çaji nga rrënja e mëllagës se bardhe me se shpeshti përdoret për mjekim te organeve te frymëmarrjes, te ftohja, gripi, bronkiti, për lehtësim te …