Tag: Çaji taheebo

Çaji taheebo

Rezultatet pozitive të pirjes së çajit tahebo, janë dëshmuar para së gjithash në shërimin e disa llojeve të kancerit, përfshirë leukeminë dhe shumë sëmundje tjera serioze. Konsiderohet se …