Tag: Cancer Epidemiology

Karcinoma dhe paradentoza

Paradentoza kronike (sëmundje e gingivave, e cila karakterizohet me humbjen e masës kockore dhe indit të butë rreth dhëmbit) mund të shtoje rrezikun për t’u sëmurë nga llojet e ndryshme të …