Tag: Celuliti

Pagjumësia favorizon celulitin

Nëse jeni i stresuar ose pagjumë me shumë gjasa do të keni probleme më tepër me celulitin. Një mënyrë e mirë për të zhdukur celulitin përfundimisht është të ushtrohemi! Nuk bëhet fjalë për …

Si të zhdukim përfundimisht celulitin

Çdo vit përpara sezonit veror atëherë kur vjen dhe plazhi dhe koha është e ngrohtë, fillon dhe beteja për këmbë të bukura dhe pa celulit. Në këtë material do shikoni mënyra dhe mjete mjaft …

Pse krijohet celuliti?

Celuliti eshte nje valezim i qelizave te dhjamosura dhe gumbullim indesh nen lekure. Zakonisht ato gjenden ne pjesen e kofsheve dhe te vitheve, sidomos te femrat.E ben lekuren qe te kete nje …

Kremrat nuk ndihmojne te celuliti

Njëra nga mitet më të mëdha te gratë është se munden të ballafaqohen me celulitin duke përdorur produkte të ndryshme të kozmetikës që zakonisht ofrohen në treg për kujdesen dhe …

Lufta kundër celulitit

Ju propozojmë planin më të mirë për luftë kundër celulitit, por duhet ta dini që rezultatet e secilit program anticelulit fillojnë të shfaqen vetëm pas gjashtë javëve. Kështu nuk duhet që …

Trajtimi i celulitit

Duke qenë një problem i përhapur dhe jo i lehtë për tu menaxhuar, vazhdimisht bëhen përpjekje për të gjetur rrugë të trajtimit të celulitit. Një pjesë e trajtimeve japin efekte të kënaqshme …

Ilaçi kundër celulitit

Të gjitha femrat e dinë se, armiku më i madh për pamjen e tyre, është celuliti.Kjo dëshmohet nga fakti që tregu i preparateve kundër celulitit është në një rritje të vazhdueshme. Ky treg …