Tag: celulitit

Kafeina, kunder celulitit

Kafeina, nje substance natyrale me origjine vegjetale, rezulton te jete shume efikase ne trajtimet anti-celulit. Pikerisht keshtu, reagon si ndihmes, duke stimuluar drenimin dhe duke …