Tag: cikli i gjumit

Llojet e çrregullimeve të gjumit

Llojet e çrregullimeve të gjumit ndryshojnë sipas rasteve specifike, gjithashtu edhe simptomat janë të ndryshme. Disa njerëz kanë shqetësime vetëm për shkak të gjëndjes së tyre shëndetësore, …

Apneja gjatë fjetjes

Nëse nuk bëni gjumë të mjaftueshëm, edhe kjo mund të shkaktojë lodhjen. Porse, çfarë nëse nuk jeni të vetëdijshëm se bëni gjumë të pamjaftueshëm dhe jo të shëndoshë? Gjendja e këtillë …