Tag: Cistet

Cistet në shtatzani

Nëse zbulohet ndonjë ciste në shtatzëni, nuk është asgjë për t’u shqetësuar dhe mos bëni panik. Miomët (cistet) janë rritje, të cilat në shumicën e rasteve janë beninje (“të natyrës së …