Tag: Çizmet e gjata

Çizmet e gjata në mode

Çizmet e gjata deri në gjunjë duken bukur dhe janë të zjarrta. Ato përshtaten bukur me xhinse, bluza të gjera dhe ju bëjnë të ndiheni shumë praktike dhe gjithmonë në hap me kohën. Me çka …