Tag: çokollata

Çokollata ndihmon në uljen e peshës

Për ata që nuk jetojnë dot pa çokollatë tani vjen një lajm shumë i mirë: konsumimimi i vazhdueshëm i çokollatës (në sasi të vogla), ndihmon në uljen e peshës. Pavarësisht se çokollata …

Çokollata shëron kollën

Shkencëtarët këshillojnë konsumimin e çokollatës në vend të shurupëve të ndryshëm, të dëmshëm në kurimin e kollës tek të rinjtë nën moshën 18 vjeç dhe fëmijët. “The Telegraph” njofton se …

Çokollata për humbje peshe

Çokollata quhet Lola, ndërsa përmban kimikalie të cilat e zvogëlojnë ndjenjën e urisë. Shija e çokollatës për humbje të peshës është e pasur dhe e shijshme sikurse çokollata e thjeshtë. E …