Tag: Coloronpro

Makiazhi për sy

Kjo eshte pikerisht nje ide e bukur, dhe mbi te gjitha per ato qe nuk dine te trukohen apo tonet e syve i bejne alergji. Quhet Color on Professional, ose e njohur si Coloronpro. Jane tone …