Home » Posts tagged with "çrregullimet zërit dhe të folurit."

Foniatria

Foniatria është shkencë që merret me fiziologjinë, patologjinë dhe terapinë e çrregullimeve që shfaqen në emetimin e zërit dhe të të folurit.Prof. Dr. Talat Pallaska,Otorinolaringolog Pra, studimi i ndryshimeve patologjike në këtë fushë mbështetet në njohuritë tona që kemi për fiziologjinë dhe për patologjinë e fenomenit të zërit dhe të të folurit. Foniatria si disiplinë... 
© 2017 Keshilla.NET · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress