Tag: Curry

Curry shkatërron qelizat e kancerit

Molekula në përbërjen e mëlmesës së popullarizuar curry mund të mbysë qelizat e kancerit të ezofagut në laborator, kanë bërë të ditur studiuesit të mërkurën dhe kanë propozuar që ky zbulim …