Tag: dashuria dhe seksi

Dashuria dhe seksi

Femrat i nervozon fakti që meshkujt vazhdimisht mendojnë për seks, ndërsa meshkujve iu pengon që femrat nuk mendojnë për marrëdhëniet seksuale. Femrat duan të flasin për ndjenjat dhe …