Tag: dashuria

Ç’fare është dashuria…

Dashuria … Një ndenjë e fuqishme dhe e jashtëzakonshme. Është një emer që të bën t’a duash me shumë se vetëvetën , një emer që e din se ç’është e vërteta, të bën 1000 vjet të jetosh e …

Dashuria midis dy partnerëve

Shumica e praktikave seksuale, qofshin midis njerëzve me seks të kundërt ose të njëjtë, zakonisht përfshijnë prekjen, eksitimin dhe afeksionin. Përvojat seksuale mund të kenë të bëjnë sa me …

Dashuria heq dhimbjet fizike

Vizionit të dashurisë si një forcë lëvizëse ndaj gjërave, sipas studimit të fundit të studiuesve amerikanë në universitetin e Stanfordit, i shtohet edhe ai i konceptit si një ndjenjë që …

Dashuria, shqisa e gjashtë

Sa herë e ndjejmë se çfarë provon dikush tjetër, edhe pse mund të jetë shumë larg, ndjejmë një emocion ose një gjendje shpirtërore të njëjtë me atë që ndjen personi që dashurojmë. Dashuria …

Dashuria qetëson dhembjen

Në një studim, ku kanë marrë pjesë 15 vullnetarë që të gjithë në fazën e hershme të një lidhjeje romantike. Atyre u janë treguar fotografi të partnerëve të tyre, ndërsa nëpër pëllëmbë u …